jobb

jag är alldeles för trött för att gå och jobba. och min kropp har träningsvärk, det måste ha varit solhälsningen igår:) men man måste ju sköta sitt jobb. får sova när jag kommer hem igen:)

gårdags kvällen var väl inte den bästa. men men man kan inte lyckas jämt.

nu borde jag göra ett ryck. gäsp

puss

middag och så

idag bjöd jag min bästaste granne på middag. banankött och han tyckte det var gott även att han inte tycker om bananas. dessvärre har jag ont i magen nu igen (nehe). borde ju egentligen göra mig iordning inför festen men jag hoppas det går över om en stund.

sebbe ringde för en stund sen, kul att höra ifrån han. han skulle ringa snart igen, men man vet ju hur killar är med sånt:P haha. förhoppningsvis ska han komma upp någon helg framöver. det vore kul.

vila, fix och party

puss

yoga

yogan tycker jag var otroligt skön. väldigt avslappnande och det kändes att vissa muskelgrupper inte var riktigt utsträckta. ska nog gå om några dagar igen. mm

jag stannade kvar någon timme i gymmet sen och biffade lite:p det var med skönt. cykelfärden hem gick bättre än dit. för på dit vägen höll jag på att trilla men eftersom jag är sååå skicklig på att cykla, avvärjade jag den faran och kunde andas ut:P

skulle ta en macka när jag kom hem  tänkte jag och hade köpt hem ett nytt pålägg, philadelphia med gräslök, men fy det var inget för mig. kankse oscar tycker om den annars får den fara i soptunnan:)

nu ska jag ta en låång dusch och sen plocka iordning i mitt lilla hem. sen blir det till att plugga (om inte något annat dyker upp).

rihanna-rehab, jag tröttnar aldrig på den.

puss

fredag

fredagar är alltid gutt, verkligen alltid. jag är utvilad och taggad till tusen för gymmet. resten av dagen har jag inget planerat förrän till kvällen då det är 90tals partaj. men jag ska satsa på en nykter kväll dels för att jag ska jobba imorgon och dels för att alkoholen bryter ner musklerna. och det vill jag ju inte nu när jag väl har fått några:)

imorgon kväll ska jag nog bara njuta med mig själv. tycker det jämt är saker som ska göras. det är kul till en viss gräns, det är viktigt att man får tid med sig själv också.

nehe, puss

gud så roligt

oscar och jag höll nästan på att missa "Sveriges värsta bilförare". men bara nästan, shit vad roligt det var. fattar inte hur vissa har fått sina körkort. hahah

magen är fet som en ballong nu. men imorrn ska det bort bort bort. får se om jag får med mig oscar till gymmet. han hade visst lite ont i rumpan efter att ha spelat badminton i tre timmar igår. hihi ganska roligt tycker jag.

tyvärr

känner jag ingen inspiration att skriva här idag. kankse just för att mitt huvud är tomt och det inte har hänt ett skit idag.

har varit så trött denna veckan, beror bland annat på det tråååkiga vädret. jag behöver sol. tur att det var simpsons lyser upp min tråkiga tillvaro. och snart kommer ogge hem då ska vi köpa massa gott och bara softa. det är det vi är bäst på:)

imorgon ska det bli spännande att gå på yoga. sällskapet blir fanny, och då kan det ju inte bli tråkigt?

puss

glömde säga att...

...sissela kyle är sjuuukt grym. hon var på vakna med the voice imorse. underbar.

dubbel effekt

dagen började med föreläsning. där läraren nämnde oskarshamn och döderhultarn, det är inte dåligt det inte:P efter föreläsningen gick jag och petra ner för att ta lite lunch och hämta mina foton. tyvärr var det typ bara fem kort som var typ 2 år gammla men kul att se.

jag var även och tränade idag själv. har inget emot att träna själv men det är lättare att sporra varandra när man är två så att säga.

eftermiddagen bjöd på en långdusch, powernap och städning. sen bar det av till markus. där han hade lagat en otroligt god middag och vi hade mycket att konversera om.

nu är jag dyngtrött, så det blir sängdags. plus att jag saknar johan.

takida-stay in the rain.

puss

tre

himmel och pannkaka, nu har jag typ suttit i telefon en timme och pratat med tre om mitt bredband.vilket suget fett.

men det är helt sjukt man kan vara hur arg som helst men så fort dom svarar, är dom så otroligt trevliga och positiva så man glömmer att man är arg.

nehe nu ska jag duscha. skriver efter det.

puss

kvällspromme

det blev en skön kvällspromenad med burken, vi gick i hamnen och lite. där skulle jag vilja bo om jag hade haft lite bättre ekonomi. träffade även fredrik en lite snabbis, han hade vart och ätit på spicy hot. vilket jag är ganska sugen på.

det ska bli spännande och se hur morgondagens föreläsning blir. en sal som rymmer 70 pers men vi är typ över 100 i min del av klassen. helt stört. bra planering mdh.

är lite kluven hur morgondagen ska utformas, vad jag ska hinna med och så. men det lär ju märkas. jag hoppas också att min bok kommer imorgon så jag kan börja plugga. vilket jag är otroligt sugen på..

ska plocka lite innan det blir läggdags, man sover bäst när det är iordningplockat i hemmet. det tycker iallafall jag.

puss

förråd

jaha dagen började lite små segt, men nu visar det sig att mycket har blivit fixat idag. jag har fixat så det står VT09 på mitt mdhkort, köpt små lappar till skolan, fixat lagboken, fixat stadiumcard och hör och häpna nu har jag och oscar ett förråd. wiihu. just det jag har även lämnat in den där filmrullen jag hittade, så imorgon får jag se om det är något på eller inget. tråkigt om det inte är något.

jag hade en bra tanke jag tänkte skriva ner men den flög iväg. så istället ska jag citera ett otroligt roligt sms jag har fått av en av de närmsta, när vi pratade om tjejer/killar:

"Äh, det ger mig inget...
Vill ju ha något att luta mig mot.
Ett armstöd. haha."

jag tycker det är klockrent, speciellt när man känner denna underbara människa:)

och just det, idag såg vi en människa som skrek ljudlöst. hahah det ni. jag dör av skratt.

puss

tankar

ännu en natt då jag inte kan somna. efter någon timmes vändning och vridning, börjar jag rensa mina sms. det var typ det dummaste jag kunde göra. hitta sms från i somras och då välde minnerna över mig och frågorna blev fler. vad gör ni? hur har ni det? hur skulle det ha blivit om jag inte hade flyttat? bah sååå störnade.

så nu ska jag skicka frågorna till de personerna, så jag slipper undra. jag tror det kommer bli bättre då.

egentligen har jag och oscar massvis att göra idag. haha det låter nästan som vi sitter ihop. men det är mycket som ska fixas som båda måste göra så då kan man ju lika göra det tillsammans. det blir roligare så.

imorgon är det äntligen föreläsning igen och förhoppningsvis kommer även böckerna då.

puss

almanacka

har precis avslutat ett långt samtal med min mamma. jag tror vi skulle kunna prata hur längesomhelst. jag älskar henne.

kollade i min kalender från 08. för ett år sedan skulle jag förmodligen precis kommit hem från elin efter att ha kollat på dokumentären på femman. vi hade nog haft grönsaker och dipp. innan dess hade vi spenderat en timme på gymmet. jag skulle ha ångest för att jag skulle upp och jobba imorgon och jag hade nog prövat att ringa HAN ett samtal, eftersom han tror att jag har gjort något som jag inte hade gjort och inte pratar med mig.

men i nuet sitter jag utan min bästa vän i en ny stad. jag har inte ätit något gott utan bara druckit vatten. jag är rastlös för att vi bara har föreläsningar onsdagar och torsdagar. jag pratar med HONOM men han är jävligt långt bort. jag vet inte vilket utav liven som är bäst? men det skulle vara jävligt gutt om jag hade haft elin här.

när jag var och hämtade mina böcker idag frågade killen i kiosken om jag var från göteborg. det är typ den fjärde som frågar sen jag kom hit. låter min dialekt som göteborgska?

alla tankar får mig att vela hit och dit. ge mig mindre fritid eller något så jag slipper tänka så mycket!!

puss

gummistövlar

jaha lyckad dag idag, hittade lite smått och gott till partyt. och även två tröjor till. jag älskar gina tricot.

jag och oscar var iväg en sväng till gymmet idag, det känns alltid så bra när man har varit där. efter det har jag dammsugit, lagat supernyttig mat och duschat. och nu håller jag på att hela mitt hår och min hud med massa krämer. min kropp gillar inte detta kalla, jag blir så torr. bah

nu hade jag tänkt att jag skulle kolla lite på nätet efter ett par heta gummistövlar, för här i västerås försvinner aldrig vattnet när det töar, utan det blir pölar precis överallt och ganska djupa sådana. så oftast när man kommer hem är man dyngsur om fötterna. usch GE MIG SOMMAR NU!

hur kommer det sig att blodapelsinerna är så mycket godare än de vanliga apelsinerna?

puss

CG

carolina gynning är den skönaste människan som finns. hon sprider så otroligt mycket positiv energi runt omkring sig.

ska fixa iordning mig nu och dra ner på stan och leta 80tal. wihu.


haha min mage mår inte alltför bra idag, efter all skit igår. men men man måste svulla ibland:P

puss och sådär


hello africa tell me how you doin´

nu har jag och oscar spenderat åtskilliga timmar åt att lyssna på gamla godingar. det visar sig att många av dagens artiser gör covers på gamla tex kate ryan och alcazar. jag blir väldigt besviken. är det så jävla svårt att göra sina egna låtar? och kan man verkligen kalla sig artist när man snor någon annans text och musik och bara flashar till den lite. nä fy hundan. usch.

det är nyårsafton i kina idag. lite konstigt att dom är 26 dagar efter alla andra:) men hoppas dom har kul. har hört att det ska vara riktigt stort där, så ah det är väl coolt.

jag börjar bli superkissig och lite små trött nu. men jag ska dricka ännu mera cola och kolla ännu mer på tv. för jag är ledig imorgon minsann.

you are always on my mind.

puss

vilken middag.

oscar och jag slog ihop middagen idag. så vi gjorde grekisk sallad med vitlöksbröd. MUMS

och sen hade vi även köpt chips, läsk och godis. för ibland får man svulla. ja absolut.

har hittat världens bästa sida med 80tals musik. super bra till mitt party:) nu gäller det bara att hitta en outfit också.

nu ska jag fortsätta att kolla på " I survived a japaneese game show"

puss

h

jaha. det gick grymt bra att jobba igår. jag gillar verkligen mitt jobb. mer än vad jag tycker om att plugga faktiskt.

när jag kom hem var jag helt slut i kroppen. känns som jag aldrig har tid att vila längre. men jag tog tag i mitt liv och gjorde mig iordning till fannys fest. det var jättetrevligt. sing star är ju så sjukt kul. men jag var inte sugen på pluto så jag kilade hem istället.

hade världens bästa dröm, wilma och jag var ute på en utflykt. vi åkte pulka och så. får träffa henne första veckan i mars som det ser ut just nu wiiiihooo.

idag ska jag ha en såndär nytto dag, då jag ska tvätta och städa. skulle behöva vädra mitt täcke och det. men det verkar inte fungera så bra idag. då det regnsnöar. bah.

nehe nu måste det hända något.

puss på er

redan morgon

godmorgon. inatt har jag fått sova. däremot blev jag väckt av min underbara mobil. så nu ska jag jobba mellan 13-16 men det går snabbt.

hursomhelst igår när daniel kom hit, hade han med sig en överraskning tills på fredag då vi ska på 90-tals fest och sen vidare till silk för att möta Dr.Bombay backstage. haha kommer ni ihåg honom? det kommer bli sjukt kul:)

nehe nu ska jag göra mig iordning för gymmet.

puss

busy fucking day

shit, nuuu kan jag äntligen slappna av.

gick ner på stan, idag klädd lite flickigare med klackskor:). jag var helt säker på vart apoteket låg så jag gick det, men ack så fel jag hade haha. så virrade omkring lite. sen ringde burken. han följde med som guide till mig. hade massa konstiga ställen att gå till.

sen vid fyra vare dags för fika med markus. så vi gick till ett fik vi inte hade varit på förut, kommer dessvärre inte ihåg vad det hette. under tiden vi fikar så ringer oscar och frågar om jag vill följa med till kåren och äta vid halvsju. självklart säger jag. fortsätter fikan med markus och går efter det hem. när jag väl är innanför dörren ser jag att klockan är 18.23. waaah. oscar kommer ner och vi börjar gå bortåt kåren.

tyvärr öppnade inte kåren förrän klockan 7. men det var skönt att få andas ut lite. sen kom robin cyklandes. så vi gick in och beställde. det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men 50 spänn gör ju inte så mycket. sen var jag tyvärr tvungen att stressa iväg igen, då burken och daniel skulle komma till mig och glo lets dance.

nehe nu blire det chill chill och avkoppling. vi får se om det blir någon utgång. tror inte det.

puss

fy fan

jag har haft världens sämsta natt. kunde inte somna igår, hade alldeles för mycket i mitt huvud som snurrade runt. sen när jag väl somnar så vaknar jag efter en timme, helt klarvaken igen. bah. men då grabbar jag tag i pelle och håller honom hårt och nära, då somnade jag. äntligen.

vaknade upp vid 10tiden, dessa sms gör mig galen. det plingar i min mobil så ofta att jag inte längre orkar svara.

märkte att "maran" hade varit framme inatt och rivit mig på axeln. kanske inte så konstigt att jag sov så dåligt då.

jag gjorde ett fynd igår kväll, jag hittade carolina gynnings blogg. så nu är jag helt fast i den. jag tycker hon är en så himla skön männsika. tur att hon snart kommer på tvn igen:)

nehe nu ska jag ner på stan, shoppa lite och fika med markus.

puss

så nära men ändå så långt bort

dagen började med en uppiggande föreläsning i juridik. vilken jag tyckte var mycket intressant. synd bara att jag var döden trött i morse när jag skulle gå upp.

efter skolan och lite sånt så gick jag och oscar till gymmet. idag körde vi riktigt hårt och det känns i kroppen ska jag säga. men det ska det göra tycker jag. ett aktivt liv liksom:P

när jag kom hem var jag fortfarande trött så jag vilade lite innan jag tillsist orkade ta mig in i duschen för att sedan åka upp till oscar och se one tree hill.

sen har jag inte gjort så mycket mer aktivt idag, jo plockat undan lite. så imorgon står dammsugning högst på schemat. måste även handla lite. men det tar vi imorgon som sagt. nu ska jag bara lata mig framför tvn, det är någon film på femman. vet inte vad den heter, eller just det kan ju kolla lite snabbt. Little blackbook, känns som jag har sett denna förut.

puss (puss tillbaka. I really like you alot)


trött, helt slut faktiskt

har jobbat idag igen. 5 timmar. det var kul. men mina fötter är så trötta och mitt huvud är också trött. stör mig mer och mer på indelningen på handelsrätts kursen. får se imorgon om jag trivs i min "klass". annars byter jag till thereses del. oh yes. sen stör jag mig på detta systemet att man måste anmäla sig på typ tre olika ställen för att få studiebidraget. ska fixa det imorgon. det är mycket som ska fixas imorgon. jobbigt.

när jag kom hem från jobbet var det svinkallt i min lägenhet som vanligt. så jag satte ugnen på 250 grader och öpnnade luckande. stoppade även ner fötterna i ett varmt fotbad. mm, vad skönt. nu är det varmt och härligt i mitt hem. dock fortfarande lite stökigt. men jag tar det nog imorgon efter skolan, om jag inte får jobba:)

nehe nu blire snart sängen tror jag. älskar att ligga i den.

puss

köttfärssås

jaha försöker just nu få till en god köttfärssås. god är den men den smakar ju inte alls som köttfärssås. så mitt nästa projket när jag kommer hem är att kolla in hur mamma gör det, så jag vet precis till nästa gång.

men hursomhelst jag har gått lite på känn, har haft i massa spännande kryddor och så. väntar bara på spaghettin, vilket jag är lite av en expert på att göra nu. eftersom jag äter det nästan varje dag:)

ska snart iväg och jobba. nice med cash. men nu får det vara bra för denna veckan tror jag. har lite annat att styra i.

nehe nu är nog spaghettin klar, så att säga.

puss och så.

e som i

för att kompensera att det inte har funnits något varmvatten under hela natten, har nu mimer satt på det hetaste av alla heta vatten. det är så varmt så man knappt kan röra vid det. får typ har det på den kallaste graden och det märks knappt.

dagen började då med att jag gjorde mig iordning för gymmet, i slow motion. då ringer min telefon, då är det mitcha som vill att jag ska komma och jobba (10.09). jag mitt dumhuvud säger "ah men jag kommer till klockan 11". jag hade inte duschat sminkat mig eller något. slänger mig in i duschen, blåser mitt hår med hårtorken, vilket gör att det blir über stort. brer några mackor och packar ner gymkläderna. cyklar ner till jobbet och infinner mig där 10.55. jag är VÄLDIGT imponerad över detta. och nu efter kan ingen kalla mig slö!

hursomhelst idag på jobbet vare två kollegor som jag aldrig har sett förrut. en tjej och en kille. killen var mycket söt. men tyvärr övertrevlig, vilket jag tycker är ganska irriterande. men det är ju kul att märka att det finns någon som man kan vila ögonen på i den här stan.

efter jobbet gick jag och oscar till gymmet, vilket var ganska smockat, tillskillnad från vad det brukar vara när vi är där. men vi klarade av våra maskiner.

är det någon som har ett tips på hudlotion? min hud är sjukt torr.

puss

varmvatten

gutt att det inte finns något varmvatten kvar i huset. BAH

tur däremot att jag ska till gymmet så jag får duscha där...

beroende

vädligt konstigt att så fort jag börjar träna regelbundet blir jag så himla sockerberoende. det går över efter ett tag men det är så sjukt jobbigt att komma förbi denna period.

ska snart bege mig ner till ica ettan och handla tonvis med FRUKT. så jag äter det istället för något sött. inte för att det finns något sött kvar i mitt skafferi, kylskåp eller frys. haha

nehe, nu måste jag hålla ut. ha det

lagt kort ligger

torsdagen otroligt rolig. karatefylla, kan inte beskrivas på något annat sätt.:)
fredag låg jag i soffan hela dagen, blä. men det behövs ibland
igår jobbade jag och kvällen spenderades med perra, trerätters. mums. mästerkock absolut:P

idag har jag och oscar vart och tränat. sen har jag inte gjort ett skit ungefär. har ätit upp allt det goda jag hade kvar hemma så det blev väl plus minus noll idag med träning. man kankse borde ta något pass imorgon:/

som tur var muntrade burken upp mig med skrattretande nyheter. HAHAHA
men som man bäddar får man ligga, right?

"I wish my girlfriend was this dirty"


kanelbullar, vin och VG

dagen började med beskedet VG på tentan, kan dagen göra annat än forsätta bra? absolut inte.

gick en "promenad" med oscar, hem och duscha. OTH-avsnitt. och sen bege sig ner på stan. systemet och gina. sen gick jag hem till fanny, som bjöd på fika. hon hade bakat kanelbullar. super goda och stora!! mums och tack


sen efter det gick jag hem. och tänka sig jag hittade hem utan att gå vilse en ända gång. dock jävligt kallt.

sitter nu med ett glas vin och oscar.

sen party, puss

och ja jag älskar dig mest i hela  världen.


.

 wohoo detta kommer bli den bästa våren. det har iallfall markus sagt!:)

RASTLÖS

jag är så otroligt rastlös. vi hade ett seminarie i torsdags och nu har vi inget mer förrän den 21 januari. hur dumt som helst. hade gärna stannat hemma hos mamma ända till den 20. BAH dumma skola

hur som helst. tror jag har gjort allt som finns att göra i en lägenhet. jag har städat, märkt alla cd skivor så jag vet vad det är på, rensat lådorna, fixat ett förråd (med oscar), fixat vårdcentral så jag kan ta sprutor inför thailand, beställt en fotopåse till en filmrulle som jag hittade när jag städade, beställt en cd (guns ´n roses), skickat iväg digitala foton för att få dem utskrivna och eventuellt fixat problemet med mitt internet.

phew det var mycket, men det är snabbt gjort när man absolut inte har något att göra.

när jag städade hittade jag inte bara en filmrulle utan en cd-skiva med "snoken" skrivet på. det var jacke som hade spelat in den, för typ hur många år sedan som helst. det fick mig att längta tillbaka till mitt dåvarande liv. visst var livet som bäst när man var typ 16-17. mitt iallafall.

märkte att jag hade glömt stänga av spisen, så nu ska jag göra det och fortsätta mitt otroligt intressanta liv.

6 februari <3

en bra dag

idag har jag börjat lite smått med uppgiften som ska vara inlämnad på måndag. det känns bra. tror tom att jag fixade den sista svåra på excelet.

sen var jag och oscar och tränade. bra jobbat även det. på gymmet var det en farbror som hade sitt vatten i en gammal halvliters whiskeyflaska. eller det kankse inte var vatten, flaskan var grön så jag såg inte.

sen har vi även varit och handlat och nu väntar jag på att mina varma mackor ska bli klara:) mumma

och mitt internet är cp, blir galen är det inte datorn som krånglar så är det något annat. bah

men men puss

bombnedslag

gud vad min lägenhet är stökig. har haft fullt upp sen jag kom hem och nu är jag så trött efter jobb och skola så jag sitter bara här och glor.

jobbade 7 timmar igår, det var tungt. blev utbjuden av en snubbe, men han var inte så go. så det blev ett nej. sen var den en farbror som frågade efter kalsonger med vindskydd där framme. haha det tyckte jag var kul.

idag när jag jobbade kom det en jobbarkompis som jag inte hade träffat förrut. det roliga var att han var en av dem som hade skrivit arbetet som vi hade opponerat på idag. sammanträffande. men han tyckte det var trevligt att träffas, detsamma tyckte jag. kul med nya människor.

ska ta tag i städningen snart... eller ah om jag orkar.

(du är bäst)

v-ås

jaha då var jag tillbaka i västerås. känns inte ens som jag har varit borta.

bjöd oscar på scones och varm choklad. mums. tror han tycker att det är bra att jag är tillbaka:)

nu måste jag bara leta reda på min almanacka så jag vet vilken tid jag ska till skolan imorgon.

kanske uppdaterar mer sen.

puss

elin och tuss

kom nyss hem från en långpromenad med elin och tuss. jävligt kallt. det är så sjukt jobbigt att säga hejdå till dom närmsta. grät hela vägen hem. elin du får komma och bo i västerås med mig, om du inte vill bo i kalmar/oskarshamn längre:)

imorgon kommer det bli ännu värre, hatar när jag ser folk stå och vinka av mig. det värsta är att jag inte vet när jag träffar alla nästa gång. som tur är så kommer perra och hämtar mig på stationen i västerås imorgon, så jag slipper gå ända hem. inte för att det är långt, utan bara att det är sjukt kallt och jobbigt med packning.

elin och tuss, trion. ni är dom bästa <3

tack

oscar ringde nu, det gjorde mig lite mer pepp på att återvända till västerås.

och min mage mår verkligen inte bra, bah

nytt år, nya möjligheter?

när jag kollar på statistiken ser jag att ni vill ha en uppdatering.

kan inte säga att jag har alltför mycket att uppdatera er med, eller rättare sagt inget som jag vill dela med mig av:P vissa saker är väldigt personliga.

nyår spenderades i halmstad med tjejerna. det var mycket trevligt. jaa, på festen vi var på var en kille, david heter han, han var så jäkla klockren. jag hoppas jag får bilderna snart på hans otroligt snygga posér:) en full therese väcker oss vid halv 4 på morgonen med en fniss attack och en konstig korvdoft. men men alla deckade med en gång efter det.

har även varit nere hos min pappa ett dygn, har lite dåligt samvete. har varit hemma i två veckor och jag ger honom bara ett dygn. jäkligt surt. bah. stör mig.

inatt/imorgon lämnar min bäste vän landet och ska vara borta ett halvår, gutt mos eller inte. jag hade verkligen behövt dig en liten stund till:P

ångesten kryper på mig mer och mer, bara några få dagar kvar innan jag åker tillbaka till västerås. hoppas jag hinner säga hejdå till alla.

världens flummigaste inlägg, men jag har ingen lust eller ork. bah

hångel och smek

RSS 2.0