jag älskar dig.

2008. jag tror detta året över lag har varit bra.

det började jäkligt dåligt med rykten och tystnad under flera månader. men blev bättre och bättre.
vantrivsel på jobbet men det tog slut. sommaren var bra även att mycket regn. och haha ja jag var väl inte världens bästa just då:) sen flyttade jag till västerås, har inte riktigt kommit underfund med om det var bra eller dåligt. men har träffat många underbara älskade vänner.

nyår ska spenderas med dom absolut bästa, långt bort från allt.

och ett bättre avslut på ditt och mitt kapitel i år finns väl inte?

all kärlek till er. tack för att ni finns!

underbara julafton

fest hos johan, kråkan och fest hos johan igen. vilken kväll. och det bästa avslutet. jag tänker inte säga vad för alla bara lägger sig i mitt liv. låt mig va!

jag kankse borde lägga ner denna dagbok, så att folk slutar bryr sig.


ah nu är det dags igen, ses i dimman. hej


god jul då

jaha, då var det dags igen. massa mat, paket och tomten:P och smsen bara haglar in, det roligaste hitills är från "julburken". hihi

ringde nyss till min lilla pappa, jag blev lite ledsen. har inte träffat han sedan i somras. men på fredag är det inplanerat en träff, med risk för ändring:P

inatt ringde han. han som jag kan göra allt för. det fick mig att börja fundera hur jag kunde lämna allt här hemma, han, vännerna och familjen. jag har fortfarande inte kommit på svaret, jag vet bara att det kommer bli grymt jobbigt att lämna alla när det är dags att återvända.

mat, kalle, tomte och paketöppning. sen ska jag supa skallen av mig. tack och hej

håsa!

det var trevligt hos sebbe. känner mig riktigt inne i gänget nu:P sunken var ruskigt bakis, fick köra hem honom också lillen. vi spelade bingolotto, ingen vinst tyvärrr. falle kom också ner, alltid lika kul.

nu är det julafton. konstigt. detta året har gått så sjukt snabbt. det har hänt så mycket men ändå inte. sommaren var väl den mest dramatiska på länge, men jag får skylla mig själv.

saknar din närhet, kom.

nu ska jag äta skinkmacka med mamma. puss

"linda tar ju all röd färg"

oscar gör mig så avundsjuk, hemma honom är det massvis med snö. bah:P

jaha dagen har väl inte varit hyperaktiv. har spelat heroes med jimmy sen hjälpt mamma med inslagning av paket och även lite tillagning av julskinkan. mumma. det ska bli gott med en skinkmacka sen:P

Sebbe L var förbi en sväng, det var kul. han har ju blivit lite som en bror eftersom mamma och han är så tajta. hihi

ska snart bort till sebbe och grabbarna, uppersittarkväll äre som gäller ikväll. vi får väl se hur länge det blir. det ryktas om "några" öl ikväll också, haha men jag tror jag skippar det. man kan inte vara full varje kväll.

-alltså är oscar helt borta eller?
*nej, han sitter vid datorn.

wilma är såååå jävla go.

nu ska jag iväg, tjoo

party en måndag?

gårdagen bjöd på det mesta. umgänge med min bror, det var trevligt. sen åkte jag till elin och bakade julgodis. och efter det så begav jag mig till åve där det var lite party så det blev en flaska vin där:) det var trevlig som tusan.

sunken är inte alls så elak som han utger sig för att vara. riktigt snäll och glad:) dessvärre försvann han sedan, tror det var någon tjej som lockade hihi.

råkade supa ner åve och ante igår igen, tror ante är riktigt osugen på att festa med mig med hehe. ute på kråkan träffade jag johan, han var full och glad som vanligt;) skulle tydligen vara fest hos han på julafton så jag lär väl gå dit.

snälla malin kom och körde hem mig sen på natten, det blev senare än jag trodde. men skönt att slippa gå hem när det blåser så mycket:)

det har varit strålande sol sen jag kom hem hit, det är ju skönt men just nu vill man ju bara ha snö!


barty

gårdagen spenderades med familjen. vi kollade på sunes jul och hade allmänt mysigt. det var en bra söndag, för en gångs skull.

har väl inte så mycket att uppdatera med:/ det mesta är som vanligt här nere. gjorde väl bort mig lite i lördags men jag bjuder på det:P

falle är ju för rolig, han ringde igår med. helt makalöst. jag måste typ bita mig i läppen för att inte börja skratta.

har inget inplanerat idag, kankse blir en sväng ner till kalmar och min lilla pappa. det vore nice. annars blire nog en chill chill kväll;)

puss

julstämning

nu är det julstämmning på hög nivå. julpyntet är uppe, julmusiken är på och inga bråkar:P haha detta är det bästa efter sommaren. pepp pepp pepp.

therese du var så stark igår, är så imponerad. bra gjort!

oskarshamn

vilket ställe, the place to be. hahaha

hursomhelst i fredags när jag skulle åka tåg hit så jag kom hem i skaplig tid 19.48, gick väl inte sådär superbra. jag hoppade på fel tåg så jag blev väl cirka två timmar sen hem. men men är man en virrpanna så får man väl skylla sig själv. hann läsa nästan 150 sidor i boken jag fick låna av fredrik. haha hann inte hela dessvärre så han lär väl vara lite besviken;)

igår var jag på innebandy med sebbe g, alltid lika trevligt. dålig match dock. sen på kvällen var det tjejmiddag, så jäkla gott var det och det bästa sällskapet på denna jord. kärlek till er. fick även träffa en liten bebis, så söt så och snäll var hon också.

sen ut på ankaret och kråkan, kul att träffa så många. det är trevligt som sjutton när man känner så många och inte är så vilsen som i västerås:P fick kommentaren "Linda, du känner ju fan alla" igår.

min lillebror kom igår också, verkligen kul att se honom. har inte sett honom sen i somras.<3

nehe nu blir det cola till frukost, det är det bästa när man är bakis.

puss

wihu bästa

detta var den bästa dagen på länge. skrev tentan i typ 1 timme och oscar lyckades vara klar samtidigt. så vi tog sällskap hem, det blev en glad promenad.

dessvärre är det cirkus 4 timmar innan jag får sätta mig på tåget hem, det är ju lite surt för nu måste jag ju gå här och dra:) men jag spendera lite tid med oscar. tror markus, burken och fredrik kommer förbi en sväng sen och säger hejdå, mysigt. sen ikväll ska jag tillbringa all min tid med min underbara mamma. <3

nehe, peppa. puss

jävla idiot

jag blir så trött. lev ditt eget liv och skit i mitt så kommer alla må mycket bättre.
det var ju dumt att det första jag gör är att jag träffar den största idioten i västerås.
suck.

hej då pizza

sitter hos oscar. och väntar på att han ska komma upp med pizzan, för vi har minsann beställt online pizza.

nu kom han, så mums

kasst

jaha idag var det torsdag, alltså är det imorgon jag får åka hem:) det har gått så snabbt. det känns lite surt med tentan imorgon, kan ju inte påstå att jag har varit aktiv i mitt pluggande. men vi kankse ska ta tag i det idag, jag och oscar alltså.

håller på och tvättar också men eftersom tvättmaskinerna är så osynkade så måste man typ bo i tvättstugan dessa tre timmar man har tiden bah

fick ett jättefint julkort med posten idag, det var från lilla wilmis. massa glitter och roligt. superläckert.

kan väl inte påstå att jag har världens intressantaste liv just nu. blir nog bättring när jag kommer hem. då jag förmodligen kommer ha fullbokat hela tiden.

vi fick schemat för vårterminen idag. det sura är att vi har seminarie den 8/1 och sen ingenting förrän den 21/1, va fan ska man göra under den tiden? haha shit.

nehe åter till tvätten eller nåt.

"this the right am"

gårdagen bjöd på träning, lite pluggning och sen shoppade jag och oscar varsin resväska:) så nu kan man börja packa oh yes.

igår kväll var vi och fikade på kalles, vi träffade fannys kille, mike. han är väldigt trevligt och ikväll ska dom gå ut, jag vet inte om jag ska med eller inte pga tentan på fredag, det känns som jag inte har råd att vara bakis en heldag. haha

jag konstaterade det igår när jag pratade med jocke i telefon, att jag har blivit dålig på att festa. förut var jag ute jämt, men det blir ändring på det. på lördag ska jag vara full as a kastrull (vilket var markus briljanta översättning igår). kanske ikväll också blev pepp nu av musiken. 

BAH!  mitt jobb ringde och väckte mig vid klockan 9 idag, TACK. trots att jag sa att jag helst inte ville jobba något denna veckan blir jag tvungen att jobba mellan 4-7

jag och oscar gjorde en gammal tenta idag, jag missade den med 1 poäng så nu är jag ännu mer opepp på tentan. BAH

idag när jag borstade tänderna kom jag att tänka på när jag och henke träffades i början, då satt vi och kollade på "farmen" och wilma var en liten plutt typ kanske 1½år. så kom hon och satte sig i mitt knä så kollade hon på henke så nöp hon han i näsan och sen gömde hon sig i min famn. han bara log. det var trivsel till tusen.

det finns mycket att längta tillbaka till...

(you´re my final destination)

plugg? nej

jaha, efter många timmars shopping och en snabb middag sitter jag nu här med oscar. vi har skrivit julkort. eller mja mest oscar, är inte så bra på sånt där.:)

skulle egentligen komma hit och plugga men som vanligt fastnar jag i massa annat. elin det är en dokumentär på 5an, det gillar du ju. hihi du lär ju sitta fastklistrad;)

jag hade nog inget vettigt att skriva, skulle vilja att min mamma ringde. men jag antar att hon har mycket att styra med. egentligen jag också men jag kör en chillvecka.

har inte pluggat ett skit idag vilket jag borde men men jag tar det imorgon, ehm haha ja jag ska försöka iallafall.

träffade fanny idag också:) med mike, han verkar vara mycket trevligt. så jag hoppas att det blir en fika imorgon, kan var kul att öva lite på sin engelska;) pratade med apa förrut om fikan då sa han "shit om jag ska prata engelska måste jag ju supa mig full innan fikan" haha. det ska bli kul att träffa alla.

Rihanna-Live your life.

.

just det glömde.

4 dagar kvar....

snygg

fick jobba igår med, underbart. men dubbelt betalt iallafall det är ju jäkligt gutt. det kom in en skitsnygg kille, förmodligen den snyggaste jag har sett, på jobbet. mumma. jättefina kläder och trevlig var han också. typsikt att man ska se såna gobitar när man jobbar:P

efter det gick jag och oscar och tränade, vilket verkligen var på tiden! sen handlade jag och började städa lägneheten. det dumma när jag städar är att jag river fram massa saker som jag ska "rensa" ut och sen blir det liggande där på golvet. haha. men jag tycker jag var väldigt aktiv igår.

jag har precis haft den sista träffen med min grupp för i år WIIIIHUUU!! så nu behöver jag bara tänka på mitt självpluggande inför tentan på fredag. fredagen är både bra och dålig. först en dålig förmiddag med tenta sen en bra eftermiddag med hemfärd. det gillas.

jag saknar min dator lite faktiskt, det är tomt när man inte kan sitta där när man vill. bah.

hm tror inte det var något mer för tillfället, men det kommer nog mer.

puss

trekant, oh yes

hej hallå världen.
har haft två otroligt uppbokade dagar nu, suck. gårdagen började med grupparbete BAH, sen jobba till klockan 7 och sen direkt hem till petra på middag. vilket var otroligt trevligt. och maten var jäkligt stark kändes som jag drack typ 1 liter cola alldeles själv.

sen idag då fick jag jobba igen, kom typ alldeles nyss hem. så snart kommer perra och hämtar mig. ska äta middag hos honom ikväll, det blir väldigt nice:) just nu chillar jag lite med oscar, det kan behövas. måste prata av mig lite.

ska jobba imorgon också. så jag undrar när jag ska hinna städa i min lägenhet, när jag ska hinna träna, när jag ska hinna plugga och när jag ska hinna köpa det jag har kollat på på stan. BAH

när jag kom in på facbook idag hade det hänt en roliga sak. folk hade fått ja och nej frågor om saker dom trodde om mig. fastnade speciellt vid denna:
Do you think Linda has had a threesome?
YES

haha så gutt det är:) jag bjuder på den.

jag har en undring till, hur kan man bli mer och mer kär i en person ju mindre man träffar den? om ni vet svaret så ge det till mig, är nyfiken.

hes

jaha då var det torsdag och snart helg igen. idag gjorde min grupp i princip klart båda grupparbete så nu slipper jag träffa dom mer detta år:P wiihuuu.

sen ringde jobbet så jag fick gå dit och jobba några timmar. dessvärre var inte emma där idag så jag kunde inte tacka ja till det fina erbjudandet.

är på bättringsvägen men är hes och nu även lite snorig. tog en promenad med markus förrut så jag tror det är därför. tänkte höra om perra ville äta middag med mig på lördag, det skulle vara kul.:)

ringde till burken, resan upp hade gått bra och dom hade fått träna lite genom att bära upp en spis till stugan, hihi.

vet inte om jag hade något intressant att skriva idag. hm? nej det hade jag inte.

sovmorgon imorgon, det gillas. måste shoppa lite nya underkläder har jag kommit på, alla mina är så tråkiga. man kanske ska ha något i stil med susans (desperate housewifes) haha.

nehe nu ska jag underhålla oscar med något fyndigt. puss hej.

8 dagar kvar..

positiv dag

idag har varit en otroligt bra dag:) jag vet inte varför men jag är bara enormt glad och positiv idag. kanske för att det inte bara är therese som har ringt idag utan också lilla elin. och vi hade ju så himla mycket att prata om:) hoppas du hann iväg till kalmar. snart mycket snart ska det spenderas tid tillsammans igen och alkoholen ska flyta, för är det något vi är bra på så är det att festa:)

jag var så himla rastlös nere i min lya, har redan klämt i mig tre apelsiner och ett päron, så jag gick upp till oscar. jag tror han behövde lite sällskap hahaha. hoppas det så han inte tycker att jag tränger mig på. gör du det oscis?

jag är nästan inte snorig alls längre, är bara otrolig hes. ganska sexigt hahahah:P

min grupp börjar även att bli klar med alla dessa förbannade grupparbeten. superb!

skadad

åååh idag kunde jag andas när jag vaknade! gud så skönt. det är en sån sak som man tar för given. man ska verkligen vara glad för det man har. och det är jag från och med nu:)

ehm vaknade tidigt idag skulle iväg till läkaren. haha det blev lite missförstånd i började men det gick bra i slutändan:) cyklade dit och hem vilket gick otroligt snabbt. men det kunde gå snabbare om inte rödljusen inte hade varit så jädrans slöa, har aldrig stött på något som går med i slow motion:P

hursomhelst eftersom ingen nappade på städerskajobbet så städade jag min lägenhet själv idag, trivs mycket bättre när allt är i sin ordning. MEN jag råkade tappa en skål i golvet så den gick i tusen bitar, givetvis skärde jag mig (skar, jaja jag vet) . så nu har jag ett snyggt plåster på tummen:P

appropå skada så märkte jag igår att jag hade ett ganska stort blåmärke ovanpå min fot igår när jag duschade. undra om det har något att göra med den enorma skoskaven jag hade i fredags:)

therese (n) ringde nyss, ååh nu är det inte långt tills vi ses igen:)

pepp pepp pepp!


dusch,medicin och säng

nu ska jag bege mig neråt. ska ta en lång varm dusch,
ta alla min mediciner och sedan sova, sova och sova:)

jag tror du saknar mig mer än du vågar erkänna.
söto,

holy cow

jaha ja, nu har vi ätit också. kände att min kropp var riktigt trött nu. jag hatar verkligen denna jädrans förkylning. vi är hemma hos oscar eftersom min lägenhet är uppochner vänd. orkar inte hålla på att städa nu när jag mår såhär. jag skulle behöva en städerska, är det någon som är sugen? (hoppas)

min näsa ser nu mera ut som en röd clown näsa och är stelopererad, har snytit mig så mycket. bah. har ont i alla leder också. massage skulle sitta fint.

imorgon åker två av grabbarna till fjällen, jag fick också följa med men det går inte när man har så pass mycket skit i skolan. men gud vad skönt det skulle vara med lite semester;)

nu är det nästan bara 9 dagar kvar tills jag åker hem. jippie wohoo och allt bra som finns. längtar så otroligt mycket!

nehe nu ska jag forsätta chilla med min nyfunne bror, vilken jag tycker om väldigt mycket. det är så skönt att kunna hänga med honom. som idag vi satt flera timmar och pluggade. tack oscar för att du finns och så nära med:)

pepp

har varit i skolan idag. hela dagen faktiskt och sen när jag kom hem sprang jag upp till oscar och fortsatte plugga...vi är väldigt duktiga vi:)

när jag kom hem hade jag fått en present från nordea, en trådlös mobilladdare minsann. tackar.

ska plugga lite till. skriver nog strax igen:)

eric, hur kunde jag glömma.

hihi ringde nyss till G (damn i forgot his name). det var mycket trevligt att prata med honom, var flera månader sedan. det visade sig att han var lika sjuk som jag. bah. eric heter han ja, tack therese.

hursomhelst ska vi ha filmkväll när jag kommer hem, mumma. vi brukade ha det typ varje kväll när jag bodde hemma. förhoppningsvis lite party blire väl också.

saknar elin b väldigt mycket. HALLÅJA:) och fyrkant, är några av de ord som påminner om dig. haha gud vad kul vi ha haft genom åren. allra helst på fyllan. det är då jag är i mitt esse. fest hos HH när jag kommer hem, och ja det var hans förslag. haha

ge mig den 19 nu nu nu.

host

jag vill hem punkt slut.

och nej jag tänker inte "tävla" om dig.

jag hatar att vara sjuk.

bah, är sjuk. det är jävligt jobbigt när man bor ensam. ingen som kan pyssla om en...

helgen började med party. först middag sen kåren och sen bmb. det var trevligt. var längesen jag drack nu, så det var väl på tiden. träffade lilla fanny, vilken var sjukt längesen. :) träffade även perra. helt klart en bra kväll. fick även sms från en kille som jag inte hört av sen jag var hemma. det var lite blandade känslor. han ville att vi skulle styra upp en lika galen fest som vi hade när jag fyllde 20. vi får se helt enkelt.

lördagen var inte så bra, kände mig allmänt hänging. trodde det var för att jag var bakis men det visade sig senare på söndagen att jag hade drabbats av en ordentlig förkylning. lördagskvällen bjöd däremot på trevligt sällskap, vid namn markus och mat. pratade även med hela min familj i lördags. vilka tyckte att det var otroligt tråkigt att jag inte hade en dator så jag kunde skriva här.

söndagen sög mest i hela världen.

och idag har också sugit, var hemma från skolan. får se om jag orkar masa mig dig imorgon.


what a day

phew kom typ nyss hem från jobbet. dom ringde in mig mitt i pluggandet. men det var faktiskt riktigt kul att jobba idag. och emma gav mig ett erbjudande att följa med till sälen när vasaloppet är. och det tycker jag verkar skit kul, ska bara kolla almanackan innan jag tackar ja. men det blir nog till att följa med. super nice.

hur som helst när jag gick hem från skolan innan jag skulle jobba, hade all den fina snön förvandlats till blask. så det slutade med att mina skor var som två vattenpölar, underbar. oh yes.

det finns visst dom där hemma som räknar dagarna tills jag kommer hem. det var mysigt:) men nu är det verkligen inte lång tid kvar. pepp absolut

jag är hungrig men frågan är om jag orkar gå och handla. pratar med oscar om det, om han orkar så orkar jag det är alltid roligare med sällskap.

är otroligt laddad inför morgondagen, om jag inte ska jobba på lördag. (haha rörigt det blev när jag förklarade för markus.)

nehe aktivitet, puss hej

yes

jag kom på det!

Ugly Kid Joe-Cats in the cradle.

tack endå. saknar er och älskar er till tusen.

springa nu...

hjälp,

fy hundan. drog precis upp persiennerna och det var fullt med snö ute. det var en kul överraskning eftersom man blir både pigg och glad av det vita.

igår kväll hängde jag med fredrik lite. vi var på donken och då var alla alkisar där och värmde sig. det luktade piss och jag tror att dom hade kissat på sig. usch vad äckligt det var. sen när vi kom hem kollade vi på tvn sen ringde burken och var lite drucken, han ville ha skjuts hem:P

men nu till det viktiga elin och tuss, jag har en låt på huvet men jag kommer inte riktigt ihåg vad den heter och hur den går. men läraren vi hade i psykologi spelade den för oss. och jag har några meningar av den
"...and the silverspoon,
little boy blue and the man on the moon
when you´re coming home?
son, I don´t know when."
så om ni vet kan ni väl säga till mig. det är såååå störande när man tänker på en låt men inte kommer på hur den går och vad den heter.

hade massvis att säga men jag hinner inte. ska grupparbeta till klockan 1. sen tror jag att jag ska unna mig en ledig eftermiddag.

puss.

nattligt samtal

eftersom jag inte har någon dator så är jag lite sen med att hänga med på allt som händer här. hade fått den skönaste kommentaren av oscar. tack:)

det händer väl inte alltför mycket i mitt liv just nu, plugga plugga och plugga. verkligen super kul...not. men igår var jag mycket aktiv och hann med nästan allt jag skulle det var bra.

igår natt fick jag ett samtal sissodär kvart i 12 (jag låg i sängen och hade nästan somnat), det var en gammal flamma till mig. vi hade ett långt samtal och hade tonvis att prata om, om jag inte hade vart så trött hade vi nog pratat ännu längre. men vi bestämde att jag skulle ringa när jag hade tid, helst då på dagen så man inte stör den andra i dess skönhetssömn:)

träffade nyss markus i korridoren, konstigt hur han alltid kan få mig på strålande humör. han är den bästa gnun som finns. tyvärr träffas vi inte så  ofta längre, men på fredag då jävlar.:) karatefylla och mycket trevligt sällskap är det det satsas på:) ska även bjuda in per, hoppas han kan komma.

nehe nu ska jag plugga, bah. hoppas therese dyker upp snart.

va?

oscar hittade ett mycket roligt ord i en tidning. oomkullrunkelig, kul ju. haha
min snälla gamla granne johan slog upp synonymer till detta ord. en synonym var orubblig. varför inte bara skriva orubblig istället för att skriva detta långa, svåruttalde ordet. haha en stämmningshöjare iallafall,

peppar på fredag, nu är det dags.


all I want for christmas is you

burken ringde för ett tag sedan. och sa att håkan i från färjan skulle komma hit till västerås på fredag det tyckte jag var ganska kul. MEN vi ska ju till bmb på fredag och vara as kalas så tyvärr håkan, så får du inte träffa oss.

jag har kommit på att det nog låter på min blogg som att jag och oscar är kära i varandra, men så är inte fallet. han är bara en bästa vän. typ som jocke är hemma. trivs bättre med killar än tjejer det vet ni ju. jag och oscar har tillochmed bytt nycklar så nu kan vi komma och gå som vi vill hos varandra. man skulle nog nästan säga att han är som en bror för mig. vi brukar laga mat till varandra och gå och handla och sådär. det är bra att jag har oscar, annars skulle jag har längtat hem sjukt mycket. fast det gör jag ju nu endå iförsig ´men det är bara för julen närmar sig. BAH
ge mig kvällen den 19 december, mumma.


"vad önskar du dig i julklapp?"
"dig, naken, inslagen"
finns det något bättre svar, absolut inte.


din arm runt mig varje natt, det är det bästa.

always and forever

hej alla trogna läsare:P
ber om ursäkt om den dåliga uppdateringen men jag tror det håller på att lösa sig.

eftersom mitt liv är så otroligt händelserikt så har jag massivs att berätta så vi får se hur mycket jag orkar skriva. jobbade ju torsdag och fredag förra veckan, fick stå i kassan. vilket jag känner att jag är jättebra på. har även jobbat idag då jag fick lära mig att vara på "golvet". det var lite nervöst men det känns som det gick helt okej. fick även nytta av min utmärkta engelska:P haha

i lördags började dagen med att jag bakade lussekatter. sen gick jag och oscar till stan och shoppade lite. vilket jag behövde för att dämpa mitt sug. köpte en snygg lila klocka. sen när vi kom hem lagade vi tacos. vilket var sjukt länge sen, och sen kokade jag cola, men det blev dessvärre lite rinning. men lika god för det. ska nog göra en ny sats snart, dock inte idag.

och igår så var det en SUPERNICE dag. oscar kom ner med julmusik så vi lyssnade på det all day long. sen vid fem kom perra (hihi) till mig. så jävla cool är han, tycker om honom massvis. sen kom även fredrik, burken och markus. så vi adventsfikade och hade det bäst. tonvis med kärlek.

jag vill tacka markus för apmassagen, den gjorde så jag kunde somna direkt.

förbjuden kärlek är det bästa, puss

RSS 2.0