jösses, det var ett kul ord.

ja nu undrar ni säkert varför jag är så dålig på att skriva här, jo det är såhär att jag har spenderat tre heldagar i skolan nu med vårt grupparbete i ekonomistyrningen. det har gått sakta framåt men idag vid 19.00 blev vi klara, skönt.

en annan anledning till mitt dåliga blogg upplägg är att min dator är död, så nu väntar jag snällt till burken kommer och fixar den åt mig:)

idag var jag och jobbade för första gången, det kändes mycket bra och avkopplande skönt att koppla ifrån skolan ett tag:) så ska jag jobba imorgon med, gutt med lite cash.

igår bakade jag en kaka som vi ska äta på söndag då det är första advent, har även handlat ingredienser till lussekatter, får se om jag orkar baka idag eller om det blir imorgon. vi får se vad som händer liksom.

har kommit på att dom skönaste skorna jag har är mina converse skor. mumma.

snön är borta, så nu är det grått och trist igen. deprimerande!

nu ska jag betala räkningar och boka resa hem, sen ska jag kila hem.

puss och hej leverpastej. (obs, sandra vet även hon att det heter mula och inte pula)

oh my god

vilken jävla dag. har pluggat verkligen hela dagen. surt som fan. jag är så trött på denna skit alltså.

burken och fredrik kom förbi. så vi tog en promenad och åt mat på gränden och sen promenerade vi hem igen, lagom till desperate housewives.

det roliga är att dom sa pula istället för att mula. haha det var roligt. alla vet väl att det heter mula!!

det ska bli skönt att komma hem sen, då ska jag få bo hos dig:) då ska jag minsann laga mat, baka och göra varmchoklad, efter långpromenaderna. mumma.

pepp eller depp, bestäm du

drömmar, tankar och vad?

blir läggdags nu orkar inte vara vaken längre med allt som snurrar i mitt huvud. om han där uppe kunde sänka musiken, säkert han på våning 8 som spelar. bah

jag skiter faktiskt i vad alla säger gällande denna fråga, jag får vara med vem jag vill och det tänker jag vara. om jag vill slösa bort mitt liv på någon så gör jag det. punkt slut.

jag saknar johan väldigt mycket. han tyckte att jag skulle komma så vi kunde gå nattliga promenader och kolla på skitdåliga filmer, vilket jag tycker låter som en as bra idé. ska höra med gruppen hur länge jag behövs eller om jag kan åka hem en liten liten kortis.

Biffy Clyro-Machines. jävligt bra låt, nu vet ni.

aktivt

jag tycker att detta har varit en otroligt aktiv dag. intervju, promenad, pluggning, städning och träning har jag hunnit med hitills. har hunnit tänka väldigt mycket också. men har inte kommit fram till något.

vet inte vad resten av kvällen har att erbjuda, är inte sugen på att aktivera mig med något mer. så ni får komma med förslag....

matlagning och dusch är ett måste. bjy

städ

följde med oscar till ica, snäll som jag är. det snöade jättefint när vi gick dit. önskar att jag hade haft dig här så vi kunde ha varit ute och gått hand i hand på kvällarna, som förut.

oscar tyckte tydligen att jag hade stökigt hemma hos mig så nu har jag typ panikstädat för han ska komma ner, vi ska plugga tillsammans.

man hinner med väldigt mycket på en dag om man är aktiv och inte fastnar framför datorn eller tvn. hehe

nehe nu måste jag städa undan det sista, skynda skynda.

jobb

nyss hemkommen från stadium och JAG FICK JOBBET. ska jobba nu på torsdag mellan 9-12 och sen lite på fredagen också. skulle ringa om de tider som passa så det får jag inte glömma!

nu borde jag ta tag i min lägenhet som ser ut som ett bombnedslag. oops fattar inte hur det kan vara så rörigt jämt. sen blire träning och så borde jag plugga lite med. full rulle det är bra slipper tankarna falla på sånt som man inte ska tänka på.

wiie, hej

frulle

kunde inte sova igår. vilket inte är så ovanligt nuförtiden. vet inte hur länge jag vred och vände på mig men jag somnade ju tydligen till slut:P

ännu mer snö nu när jag vaknade och det blåser som sjutton:P så jag får väl klä på mig ordentligt när jag ska gå till stadium snart.

nu ska jag äta frukost. mums

I don´t really care anymore

dom senaste timmarna har jag inte haft något liv. har varit helt borta, i mina tankar. jag blir så trött på detta. samma sak varje gång. jag vill bara hem nu. slippa hålla på och tänka på allt pluggande, bara va. har märkt att det är något som jag har blivit mycket bra på sedan jag kom hit, att hitta massa mer viktigare saker än att plugga. haha

takida hela eftermiddagen, har saknat deras musik otroligt mycket. yellowcard är också jäkligt bra. jag tror nästan jag tycker om all musik som finns. tänk vad tråkigt allt skulle vara om musik inte fanns!

om jag inte hittar något bra på tv så ska jag krypa ner och drömma. för något annat orkar jag nog inte styra upp. imorgon är det dags.


I give you all of me

skridskor

jaha blev en liten skridskotur. det var kul men det blåste väldigt kallt så det blev inte så länge.  ligger nu nerbäddad i soffan och väntar på att ensam mamma söker ska börja.

ny vecka imorgon, tiden bara rusar iväg. tycker inte man hinner med allt man ska. det är lättare när man jobbar då kan man bara släppa allt när man kommer hem, vilket inte går när man pluggar. för man kan alltid plugga lite till. jag börjar tvivla på att detta är det jag verkligen vill. men jag kan inte riktigt komma på vad jag vill, det enda jag helt säkert vet är att jag tusen gånger hellre hade varit hemma hos dig nu. bah

jag måste verkligen kolla på det där programmet där linda rosing ska dejta olika män. hon är ju så totalt blåst. det blir intressant.

nehe, saknar dig.

muskler

nyss hemkommen och nyduschad. jag och oscar drog en sväng till gymmet. och idag är jag verkligen helt slut i alla muskler så idag låg jag inte på latsidan. det blåste väldigt kallt när vi gick hem och vägen hem kändes väldigt lång och seg. men jag tog en varm dusch när jag kom hem och nu ska jag upp till oscar för att kolla på one tree hill.

det var någon gustav som hade ringt mig, så du får ringa igen om det var något viktigt du vill.

hej så länge

pirr

förstår inte hur du kan framkalla den där pirrande känslan i min mage om och om igen. helt otroligt.

X säger:

aja ska va naken i duschen. hörs senare

Linda, säger:

får jag vara där med dig?

X säger:

om du hade vart hemma så

Linda, säger:

jag sätter mig på tåget direkt

X säger:

gör de

X säger:

ska du bo här i veckan då

Linda, säger:

om jag får så=)
X säger:
gör de

mums, jag tycker om. jag förbannar skolan för det är så mycket i den nu. annars hade jag begett mig hem utan tvekan. vill ju helst vara där du är. nu ska jag njuta av denna känslan ett tag.

all kärlek!


stars on ice

jaha, nu har jag spenderat några timmar med christian och stjänor på is. christian är verkligen trevlig. synd att han ska åka snart. men imorgon blire skridsko åkning, om någon hittar ett par i min storlek:P jag lär väl slå mig fördärva. men burken har iallafall lovat att jag får låna en hjälm av honom.:)

"det vi är rädda för är något som vi redan har upplevt i vårt livt". vet inte om jag kan hålla med om det helt och fullt men till en viss del. just nu känner jag väl inte att jag är så speciellt rädd för något. känner inte heller att jag har något jag behöver oroa mig över. vilket är himla skönt. ibland kan man gå och vara orolig över saker man inte kan styra över, men min älskade mamma har lärt mig att det är onödigt.

saknar verkligen min familj, mysiga middagar med alkhol och sång är något vi är mycket bra på. är sugen på att bara ligga i soffan och prata med mamma om allt. hon är väldigt förstående och förmodligen en av dom bästa mammorna som finns. saknar pappa också har inte sett honom sen i augusti. så jag hoppas att jag kan sova över hos honom åtminstone en natt.

äntligen är det varmt och skönt i min lägenhet. bjöd christian på lite vamchoklad. det är bra när man är frusen, vilket jag oftast är denna årstid. nu ska jag nog krypa ner.

tankarna vilar på en person som är långt bort, någon som är hård utanpå men mjuk inuti. en person som jag älskar att se skratta, älskar att ligga bredvid och prata med. en som alltid uppskattar när jag lagar mat åt honom, helst tacos.

puss

kyla och is

det är svinit kallt i min lägenhet. så jag ska tända lite värmeljus och bädda ner mig i soffan alldeles strax. tror att christian skulle titta förbi en sväng. det blir kul.

blev visst inte mer pluggande idag, jag stör mig att jag aldrig kommer ifatt. BAH

stjänor på is nu. carolina förgyller hela lördags kvällarna. FANTASTISKT, eller hur oscar:P

hockey.

har pluggat i stort sett hela dagen med oscar. bra, men det känns som det behövs ännu mer.

burken kom sedan och hämtade mig, då det var hockey time:) oskarshamn-västerås. ingen bra match men oskarshamn vann till slut;) tycker nog det gamla ik var bättre och det är roligare om det är lite folk man vet vilka det är. jag vill tacka fredrik som fixade biljetter:)

kollade på några bilder jag hittade. jag saknar och vill hemskt gärna komma tillbaka dit!!

det var väldigt kallt ute när jag och oscar gick till ettan. så jag köpte lite extra mjölk så jag kan göra varmchoklad. sorry therese att jag var så virrig men oscar hade lite bråttom.

nehe, sms

den där lilla apan

gick precis upp typ. tog med mig täcket och tänkte chilla lite på soffan. då ringer det på dörren, min första tanke var. nej jag tänker inte öppna ingen av mina vänner är vaken såhär tidigt. så plingar det igen och igen. då går jag till kikhålet och kollar jag ser en man med skjorta som står vänd mot min grannes dörr. så jag tänkte nej jag orkar inte köpa något. haha men det forsatte plinga och sedan började knacka. då öppnade jag, och då var det ju lilla apa.:) han är så finklädd jämt så han skrämde mig:P tydligen hade jag glömt min plånbok i hans bil. det var snällt.

tack, fredrik!

mad money

det var roligt med lite häng:) vi såg på komedin mad money. helt okej, tänk var gutt att vara ekonomiskt oberoende. underbart, då hade jag nog hoppat av skolan och åkt till något varmt ställe och softat där ett tag.

nu när fredrik körde hem mig snöade det som tusan. vilket var otroligt mysigt. så jag hoppas vi slår oskarshamn som har ungefär 5 cm snö. vi får se när jag vaknar helt enkelt.

glömde säga att stadium ringde idag, ska dit på måndag. hoppas det går bättre då:P

ska krypa ner i sängen snart, ska bara kolla klart på scrubs

farmor och farfar

blev sådär trött efter maten, som vanligt. bah men fredrik kommer snart och plockar upp mig. vi ska till burken och äta godis och kolla på en film.:) bra fredagsmys.

det är svinkallt i min lägenhet, har på mig två tröjor, mina supersnygga duntofflor och en filt. burr. hoppas att det är varmare hos burken.

jag saknar min farmor och farfar. var jättelängesen jag träffade dom. och lilla farfar hade frågat efter mig. så jag ska bege mig hem till pappa och dom under "jullovet". har bara tre arbeten och en tenta innan jag kan åka hem. men sen efter det ska det minsann umgås med mina nära och kära. <3

godistime, puss

all day long

har varit i skolan verkligen hela dagen idag. först föreläsning sen grupparbete och sedan eget plugg. men det sista blev det inte så mycket av eftersom det visade sig att jag och therese hade väldigt mycket att prata om. hon skulle hem och va med sin mamma idag, jag vill också vara med min mamma!

svinigt kallt när jag gick hem men hade sällskap med pelle hem så det blev inte lika tråkigt.

har precis lagat mat och sitter nu och kollar på tvn och chillar. blir nog inget bmb ikväll, har varken ork eller lust. är mest sugen på att åka och handla godis, tända ljus och umgås med dom bästa.

bob marley, vilken underbar musik. man blir lugn och fin och så påminns jag om när jag somnade i din famn precis sådär i början. puss

igen

hade ännu en trevlig kväll igår. fredrik och mackan kom och hämtade mig och vi åkte bort till malin. jättefint bodde hon, blev avundsjuk. sen kom även burken och sandra. sen blev det bak eller ah vissa bakade men alla fick fika. mums riktigt gott. och underbart sällskap.

ikväll vet jag inte om jag ska följa med till bmb eller inte. är inte sugen på alkohol men visst man behöver inte dricka. vi får se helt enkelt.

nu måste jag kila, chingeling


(kör försiktigt)


briljant

idag har hitills varit en bra dag:) började med promenad med oscar till skolan och föreläsning. vilken gick väldigt snabbt. sen hade jag planerat att stanna kvar så jag köpte en baguette. men det visade sig att jag, pelle och therese hade väldigt mycket att prata om. så varken jag eller pelle orkade stanna i skolan så vi tog sällskap hem:)

väl hemma så frågar jag oscar om han vill plugga med mig och det ville han, så han kom ner och vi pluggade några timmar. vilket verkligen behövdes TACK! efter det slog vi ihop de få ingredienser vi hade hemma och lagade mat. det blev spaghetti köttbullar och grönsaker. mycket gott.

väntar nu på apa:) (inte så ovanligt)

vilken kväll

det börjar med att fredrik ringer och vi bestämmer att vi ska ut och äta. så jag burken och fredrik äter på cornetto bar. "jag har en grej för mig" det var supergott. sen beger vi oss hem mot markus, där partyt börjar:) min syssling per dyker upp, mycket trevligt. han såg väldigt stilig ut i sina kläder:) synd att han skulle upp och jobba så han gick hem tidigt. men partyt fortsatte. skumpa öppning av mackan blev det, korken flög in i lägenheten men han var lika glad endå. kvällen avslutades med dubbla budskap och översovning för vissa. hoppas allt är bra.


hade lite svårt att sova inatt och känslan nu är bakis. bah. men det är bara att bita ihop. föreläsning snart, yippie.


snö igen

tänk att lite snö kan få människor på bättre humör. börjar tro att snö har samma effekt som solen, att alla blir glada av den:P den livade iallafall upp mig:)

träffade min grupp i skolan, jag gillar den verkligen. vi jobbade lite med ekonomistyrningsuppgiften, vilket gick framåt. sen efter det stannade jag, therese och pelle och läste lite. men jag blev hungrig nästan direkt. så det är därför jag är hemma redan. för att tillaga en god nyttig middag, ehm haha lär väl bli något tråkigt som vanligt.

peppade med lite burken musik på vägen hem, om det nu skulle bli party. men nu ska det lagas mat. och peppa på snön. wiiie.

really

jaha fick med mig oscar in till stan. går in på stadium och säger att jag ska på intervju då säger hon i kassan att den ena chefen är ute på hälla på ett möte och den andra är sjuk. så det blev inget med det men de skulle ringa i eftermiddag.

hursomhelst blev det en liten runda på stan istället. hittade massa snyggt men hade inga pengar med mig, vilket kanske var tur:P däremot hittade jag en supersnygg skjorta till fredrik. så jag hoppas att han ringer sen och ber mig följa med han en runda på stan;) och det kommer jag ju självklart vilja. hihi

nu ska jag fixa lite mat innan jag träffar min grupp i skolan inför grupparbetet. vi är ganska flitiga faktiskt;) hoppas det gick bra på tentan för er! puss

varför?

jag förstår inte, jag tror jag skulle kunna sova exakt hur längesomhelst nuförtiden.

gårdagen avslutades med trevligt sällskap av markus. mycket skratt som vanligt när man umgås med honom:P han gjorde en mycket busig sak när han skulle gå härifrån. stackarna om dom sov. haha

anledningen till att jag är uppe såhär dags idag är för att jag ska på intervju till stadium. vi får väl se vad dom ska fråga idag eftersom det känns som jag blev väldigt utfrågad sist jag var där och lämnade papprerna. efter det hoppas jag att jag får sova lite till (även att jag gick och la mig tidigt igår).

nehe, wake up.

långdusch

det blev en långdusch efter träningen, en varm sådan:) det är skönt att duscha när man väl har släpat sig in i duschen;) när man ska duscha tillsammans med någon är det inte bra att duscha på morgonen när man har tider att passa. det är jag välmedveten om:P

sitter och kollar på "halv åtta hos mig" det är faktiskt mycket kul när helge skoog kommenterar hela tiden. det gillas.

väntan.

osug

är inte så sugen på att skriva här längre, vilket ni kankse märker på att antal inlägg har minskat.

kom precis hem från en träningspass, tyckte det var sådär idag. men oscar gillade det.:) det måste ju finnas någon roligare övning än armhävningar, BAH.

har inte fått så mycket gjort idag, vart i skolan och pluggat ytterst lite. borde plocka iordning lite om någon skulle dyka upp senare. sen måste jag duscha och om jag känner ork och lust borde ju studera lite. det är ju trots allt det jag är här för.

imorgon är det mycket tider inbokat, det känns inte bra.

(vill hem)

shit

kom alldeles precis hem från skolan. har varit där sen tio imorse, haft lite handledning om IT-arbetet. sen har jag suttit med ekonomistyrningen ända tills nu. är helt slut i huvudet efter all räkning. men det var en underbar promenad hem, det är så mysigt när det är kallt ute och man har klätt på sig ordentligt så lungt och fridfullt.

hursomhelst tror jag och oscar ställer in träningen för idag, båda är trötta efter en dags räkning:p men jag hoppas att det blir av imorgon:)

jaha nu ska jag softa lite i soffan tills klockan blir sju cirkus då jag ska bort till markus en sväng, trevligt sällskap:)

hej

du

först gjorde du mig besviken men sedan fixade du till det och gjorde mig glad istället.
det är därför jag tycker om dig så mycket. puss


saknar min takida musik

into the night

nu har du påminnt mig, tack eller ehm nej. eller jag vet inte. vill ju inte att du ska försvinna helt. we were ment to be, supposed to be but we lost it.

finns massvis att göra men jag har ingen ork och ingen lust. vill krypa ner bredvid dig och gömma mig i din famn. problemet är ju att du är massvis med mil bort. men nästa veckan kanske. hoppas på det.

kollar på ensam mamma söker nu. shit vad dom gör bort sig. skulle ha skämts otroligt mycket för att ragga så inför hela svenska folket. tur att jag inte ska vara med i det då. :)

är jättegodis sugen, kom förbi med lite:P

flitig och pepp

sjukt pepp. pratade med sysslingper (hihi) på facebook. han hade tydligen flyttat hit till västerås igår:) så vi ska hänga någon dag snart, vilket ska bli otroligt skojigt eftersom jag inte har sett han på hur många år som helst. hoppas han har kvar den där goa västkust dialekten:P den är snygg

nu ska jag dammsuga, diska och fixa matlåda. sen blire nog lite mer pluggande.


otroligt pepp på allt. överaska mig med något:)

träning

himla roligt med träning. men detta pass kändes lite för "lätt". hon som höll i passet var jättelik markus lillasyster jossan, så det var mest det jag tänkte på hela passet. så snart ska jag hoppa in i duschen:)

vet inte vad det blir idag, borde plugga en liten sväng iallafall så jag vet inte om jag beger mig en sväng till skolan. jag tror grabbarna (plugghästarna) sitter där;) och så måste jag ju klura ut vad jag ska laga för mat..

det snöar här, gör det det hos er?:) snart är det jul. wiihu

söndagspepp

söndagmorgon. kunde inte sova längre så jag har väl varit uppe någon timme redan.
spelat lite röj. ett spel som jag verkligen har underskattat.

ska snart iväg och träna med oscar. för fjärde gången denna veckan:) mycket duktigt.

hände en mycket rolig sak. det visade sig att min syssling per är kompis med markus. vilket jag tycker var väldigt kul, så jag ringde och var helt uppe i varv till markus. han kankse inte fattade vad jag menade men endå:P världen är så liten (men endå så stor, som oscar sa)

nehe klädesombyte sen pepp.

skönt

har gått och tänkt på en låt i flera dagar men har varken kommit på riktigt hur den har gått eller vem det är som sjunger. men nu när jag stod och borstade tänderna kom jag på det.
Johnny Delux feat. Anna Nordell - Drömmer jag. lyssnade jämt på den förut. den väcker många minnen


Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

den är också fin. Lars Winnerbäck och Melissa Horn

jag älskar musik det är det bästa som finns. nu ska jag krypa ner. natti natti.

madagaskar

jaha har inte gjort ett skit efter träningen, eller jo diskat och lagat mat.
men efter det har jag inte varit aktiv. msn raggat lite och slöglott på tvn.
frågade oscar om vi skulle hänga ikväll. och det ville han, så han kom ner med chips, vindruvor och bullar. vilken granne jag har va:P så nu kollar vi på madagaskar och snacksar;)

imorgon måste jag ta tag i ekonomistyrningen, punkt slut.

FANTASTISKT!

gym

jaha hemkommen från gymmet. där det blev lite styrketräning idag:)
vi orkade inte vara så överaktiva idag men är endå trött i kroppen.
var en kille på gymmet som tränade i converse-skor, det kan väl inte vara speciellt bra?

nu är det slut på allt grubblande och tänkande. orkar verkligen inte hålla på och undra
och tänka mer på sånt som jag inte kan styra över. nu tar jag det som det kommer:P

ska hoppa in i duschen, sen blir det nog matlagning. magen kurrar:)

I will always fight on for you

sitter här och väntar på att oscar ska tvätta klart någon gång. så vi kan dra och träna. är as pepp:)  plockar lite i lägenheten, himla konstigt att det jämt ligger en klädhög bredvid min säng. haha

satte på lite yellowcard, det är bra musik. tänker på sebbe när han sitter där med gitarren och sjunger för mig:) i början ville han att jag skulle blunda, men sen gick det bra att jag kollade på honom:) one year six months. <3

bah nu säger oscar att han är bakis. men han får följa med endå. haha annars får jag väl gå själv, men det är inte lika kul.

hade lite konstiga drömmar, vad gjorde du där? du ska vara borta förlängesen. bestäm dig.

ah

kan det bli bättre? nu börjar simpsons också.
mums

usch

usch, hatar att ha ont i magen. och idag är det ännu värre än igår. bah.
så jag ska bädda ner mig i soffan nu med varmchoklad.

puss

tacobuffé

perfekt stämmning på bmb. god mat, trevligt folk och livemusik:) det lär vara dubbelt så gutt på sommaren då alla är pepp och fler yngre folk är ute. jag älskar sommaren.

det jag börjar bli väldigt trött på är att komma hem till en tom lägenhet. vill att du ska vara här när jag kommer hem. är inte van att vara ensam(alltså utan tofflande), har ju alltid haft någon där. någon bara några steg ifrån. någon som jag vet vart jag har och hur han fungerar. men det är slut med det nu. man får öppna ögonen för dom bästa finns i ens närhet, och jag tror jag har hittat en bra nu. hoppas.

en annan sak som vore skitkul är att man går ihop några studenter och köper ett hus och sedan bo där som i ett kollektiv. det skulle jag verkligen trivas med och det är en dröm som har kommit fram mer och mer ju längre tid det går.

nu ska jag avsluta även denna dag med en kopp varm choklad. det är mumsigt.

(tack för dina sms, du är söt)

wtf

shit dagen började med att jag var as trött. orkade verkligen inte gå upp när klockan ringde. men jag cyklade till skolan ändå. väl på föreläsningen ringer det i min mobil, men jag kunde ju inte svara. hur som helst ringer jag upp och det visar sig vara stadium dom ville träffa mig på onsdag. shit:P sen cyklade jag hem. satte mig framför tvn. hoppade in i duschen och väl i duschen slocknar hela huset, baah. det är svårt att duscha när det är mörkt. så kom det tillbaka och jag tänkte "vilken tur" men sen så slocknade det igen.... väääldigt länge. så märkte jag att även vattnet blev kallt. BAH. men det kom tillbaka efter ett tag. så nu är jag nyduschad efter vissa besvär.

fick en inbjudan på ett party i stockholm nyss, får väl höra med de andra om de är sugna. eller om jag drar dit själv. mja. det är lite läskigt i stockholm tycker jag, får se helt enkelt.

nu måste jag skynda mig, ska snart ner till bmb med tacos. mumma

heldag

har haft fullt upp hela dagen så det är därför jag inte har skrivit men nu kommer det:p

vaknade lite tidigare idag bara för att jag skulle kunna diska innan jag skulle till skolan. tog sällskap med oscar dit. första föreläsningen var om it och den var verkligen inte rolig. sen stress stress en halvtimmes lunch. och jag kände att jag hade alldeles för lite mat med mig. efter det iväg till nästa föreläsning vilken var betydligt mer intressantare. ekonomistyrning. oscar och jag tog sällskap hem och då var jag helt död men både jag och oscar var tvugna att handla så vi gick till ettan, där de nu håller på att bygga om. roligt roligt. efter shoppingen la jag mig i soffan som en jävla zombie. så ringde markus och fredrik och gjorde sälljud:P så det blev mat och pluggning hos mackan. spel spelande hann också med, ska kolla upp reglerna till kalaha så vi spelar rätt.

så nu sitter jag här med en kopp varmchoklad. och kollar på hells kitchen:) hade världens bästa sms konversation på lektionen idag. du vet vem du är:) ska snart krypa ner. upp tidigt imorgon igen. bah.

det är så skönt att ta promenader nu när det börjar bli lite kallare speciellt när det är mörkt ute. hoppas på en sådan imorgon. all kärlek och massa pussar

bad boys

kollar på ann söderlunds program "sveriges härligaste män" och kvällens avsnitt handlar om bad boys. och dom säger det att de flesta tjejerna faller för dessa män. och det stämmer så jävla bra. jag vet inte hur många gånger jag och johan har diskuterat detta. även danny har nämnt detta. "ju sämre vi behandlar er och ju mer vi skiter i er desto mer älskar ni oss" och som danny sa ni tjejer spelar så svåra i början men sen när vi har kommit över er "mur" då spelar det ingen roll hur vi beter oss, ni kan inte släppa oss. (fast på engelska då:P) förstår inte hur vi kan tänka på ett så dumt sätt, jag är en av dom, ju mer en kille skiter i mig desto mer vill jag ha honom. inte konstigt att det har varit komplicerat, MEN nu tror jag att jag har hittat en kille som är bättre, en som behandlar mig bra. hoppas det iallafall. (oj vilken uppsats haha)

eftermiddagen bjöd på bibblan, baguette, badminton, matlagning och lite du. du är bra när du lyssnar och vill förstå saker. kan ju hoppas att det vi pratade om blir verklighet. det vore himla bra och underbart.

nu ska jag diska, sen krypa ner skicka ett porrigt sms så du blir glad och sen sova. puss

elin, grattis. synd att jag inte kunde vara där och fira. men vi tar en fylla när vi ses;)

första passet

nu har jag och oscar varit på vårt första pass på gymmet. det var skit kul:) han som höll i passet såg mycket rolig ut. han hade en röd tajt friskis tröja nedstoppad i blå shorts. sen hade han munkfrisyr och som pricken över i hade han ett svettband på huvudet. MEN han var faktiskt mycket duktig och vig. haha shit:) haha sen var det en av tanterna som bjöd med att ta av sig tröjan mumma. tur att hon hade en sportbh på sig. tack!

nu blire dusch sen ska jag nog till skolan och tillbringa lite tid med favoriterna.

you are always on my mind.

granne

det är verkligen tur att jag har en så schysst granne att jag kan komma till honom såhär tidigt på morgonen:) vi såg på ytterligare ett one tree hill avsnitt. mums. sen när jag kom ner hit igen hade dom satt typ en dosa på väggen istället för den där vanliga plattan. aja, jag slapp installera om kanalerna iallafall:P

nu blire frukost sen är det träningsdags igen. det gäller ju att hålla igång.


kommer det verkligen att funka?

klantarsle

gud så klantig jag är. idag är det den 12 november och då skulle någon komma och installera något med tvn, typ com hem. jag hade glömt det helt totalt! han skulle kunna komma mellan 9-12. som tur var vaknade jag 9.15 och studsade upp ur sängen. så nu ska jag springa upp till oscar... hör  av mig sen.


puss

paouh

shit min hjärna exploderar snart. varför har jag så mycket att tänka på?

plus att jag är jättesugen på tacos. NEHE!?

ork

jaha kom hem för en stund sen. vet inte från vart, för något vettigt har jag inte gjort idag:)

vaknade med träninsvärk i bröst musklerna. jag tycker träningsvärk är bra, det är ett bevis på att man har gjort något vettigt med sin kropp. hursomhelst begav mig till skolan vid 12 tiden. skulle hjälpa therese lite och så. sen hämtade jag mitt cv från fredrik. så begav sig jag och burken in mot stan. jag lämnade mitt cv och pratade lite med bossen, får se hur det går. känner just nu att jag inte vet om jag vill ha ett jobb:P men det är bra med pengar..:) efter det åkte jag och burken och skällde på däckförsäljarna, lång väntan och okunnig personal. bah

så nu sitter jag bara här. borde bädda sängen, laga mat och vika tvätt. men jag orkar inte. så jag ska nog bädda ner mig i soffan framför simpsons. synd att du inte är här, då blir det så det var förrut:P

hoppas på de bästa ikväll. puss

träna!

finns det något bättre än att gå och lägga sig nyduschad i en nybäddad säng?

jag och oscar har skaffat gym kort idag och även tränat, så min kropp är lite trött nu. tog en låååång varm dusch efter det. stod sen och vek tvätt då dörren slits upp och burken och fredrik, haha dom skrämde mig lite lätt. appropå fredrik så fick jag ett supernice kort från han idag, med en apa på.:) om jag hade haft en magnet hade jag hängt upp den på kylskåpet.;)

jag är helt flummig och ännu värre blir när jag tränar då får jag ännu mer energi. haha så jag tycker synd om dom i min närhet:)

tänker på dig, fk. vill.

bra måndag

denna dagen har något konstigt över sig...

kunde inte sova igår, hjälpte ju inte att du var så dissande. men det löste vi idag... hoppas det funkar, vill det.

kommer knappt ihåg hur jag kom till skolan, men väl i skolan hade vi en mycket intressant föreläsning. känns himla bra. sen skiljdes vår grupp åt och det bildades en ny. vilket känns både bra och dåligt. i längden blir det nog det bästa..

efter det gick jag och pratade med dom bästa, är så glad att jag fann er. pratade lite, sen begav jag mig hemåt. kändes som jag hade mycket att tänka på. det är en sådär grå dyster regning dag idag fast jag känner endå att jag tycker det var mysigt att gå där under min luva och höra dropparna slå mot den. lägenheten kändes mycket lugn idag, har inga måsten, vilket är skönt.

det är dumt att skjuta upp saker!

sunny day...not

jaha nu var även denna söndag borta. imorgon börjar en ny kurs. vilken jag är väldigt pepp på:) dagen har väl inte bjudit på allt för mycket aktivtet. har varit i affären några gånger. spenderat ännu en dag med oscar och så har jag tvättat. men en sak som kan vara den bästa är att jag har skrivit mitt cv och ett personligt brev, nu gäller det bara att samla mod nog att våga gå in och presentera sig:P

hade klarat även uppgift två, vilket var väldigt skönt. nu har jag bara tentan att oroa mig över, men det verkar det som att det är fler som gör.

är sjukt pepp för imorgon. nu blire film utan mys, men du finns i mina tankar. ;)

oroligt och jävligt

vaknade tidigt idag, det har varit en mycket orolig natt med bråk och andra tråkigheter.

det är konstigt att du som är så långt bort kan påverka mig så mycket. du har gjort så att jag kommer gå med en klump i magen hela dag. varför går det inte bara att gå vidare? varför ska du finnas där i mitt huvud hela tiden?

nu blir soft resten av dagen, just nu ska jag njuta av några koppar varmchoklad och repiser på tv. efter det ska jag ta en dusch och sen rensa min garderob.

puss

småpengar

idag när jag städade bort lite tom burkar från igår, hällde jag ut lite öl som var kvar och doften påminde mig så mycket om sommar. shit vad jag vill ha sommar nu alltså!

som ni ser så har jag faktiskt städat idag, bra gjort. sen efter det ehm, så gick jag upp till oscar och spelade buzz, han råkade visst vinna. så det får väl bli en revansch match någon dag. efter det beställde vi onlinepizza och lyckades (mest oscar) skramla ihop 135 kronor i småmynt. heh. så nu sitter vi här och är sega efter en bra dag dock väldigt trist väder. man blir sugen på mys. oh yes

camp rock, var ingen bra film. BYT KANAL.

yes

morgon alla. en skönt sådan, lördag mums. lite bakis är jag men det är sånt man får ta:P

tack för igår, för maten och det trevliga sällskapet. idag ska jag försöka göra lite nytta och jag är pepp på det till och med.

godkänt på inlämningsuppgiften. wiie

trötthet

mysig kväll. middag hos burken. tacos mums. sen satt vi och snackade lite, om väldigt viktiga saker. sen gick vi till busstationen i bäckby. vilket är det tredje farligaste stället i sverige. tur att jag hade grabbarna med mig.

så nu sitter vi hos mig och är skit sega. vill hemskt gärna bädda ner mig i min säng. hade varit himla mysigt om du hade varit här så vi kunde bädda ner oss tillsammans. oh yes.

nehe nu ska vi se vad som händer, vi lär väl höras imorgon. godnatt och kärlek

oops

oj, porrlinda är tillbaka. haha

tacos.

tentan känns verkligen inte som den gick bra, så jag tror jag ska tröst dricka lite hemma hos burken. som bjuder på TACOS ikväll, mums var ett tag sen nu:P

fanny är supersöt, hoppas jag träffar dig snart. men du skulle till mike ikväll va? kul för dig, att komma iväg lite.

peppar inför måndag då en ny kurs börjar, men nu borde jag leta upp vad jag ska ha på mig och lite.

APA SVARA I DIN MOBIL!

sega tenta

det finns ett par där hemma som verkar vara så himla kära i varandra. dom gör mig faktiskt sugen på att ha ett förhållande, annars nej. haha

om exakt en timme börjar helvetet, bah. orkar verkligen inte.

jag hoppas att jag är pigg och pepp på att göra någoting efteråt. kanske inte party men lite häng iallafall, det vore kul.

wait for it

what?

jag undrar om det finns något postivit med att ha tenta en fredags eftermiddag. får bara mer ångest ju närmare tentan är. bah orkar inte sitta där och skriva i fyra timmar. varför kan man inte får skriva tentorna på dator? det ska vara mycket mer bekvämare:P det är ju super jobbigt att skriva för hand.

jahaja, jag och oscar tog en liten promenad och hämtade även hans böcker:) så nu ska jag laga mat så magen slipper kurra under provets gång.;) hoppas oscar kommer ihåg att ta med några av hans goa bullar till mig (a)

rewind på mtv.. mm

salvation

fick nyss ett samtal. kanske är det så att jag börjar tycka om dig.. men hur ska det gå när du är så långt bort? jag vet att distansförhållande inte är något att satsa på. bah. vi får väl se, vill ha dig här.

nu har jag diskat och bäddat sängen, ett litet framsteg iallafall. och snart ska jag och oscar gå på ett äventyr till skalleberget, ehm, vet i hundan vart det ligger men det blir spännande.

jag gillar verkligen inte färgen grönt och brunt när det gäller kläder. har tvättid på söndag så jag har bara de fula trosorna kvar, så idag fick de bli ett par gröna, blä. haha nu vet alla det och hoppas det var intressant.

styr upp mitt liv, steg för steg....

du

han där uppe

mongot här uppe stavas bara med f, och det är tydligen jävligt viktigt.
fattar inte varför, eller jo just det han är ju inte som alla andra?!
eller jo han var ju tydligen det, värre än alla andra!

det är bara du som är för blåögd för att se det.

wiiiehuu

såja, shit vad laddad jag är för detta. imorgon efter tentan ska jag ta tag i att sortera i min garderob, vilket jag inte har orkat. när jag flyttade hit hängde jag bara in det huller som buller, och det har funkat hitills men jag gillar ju helst när de hänger i ordning:P efter det ska jag verkligen ta tag i mitt cv och efter det ska jag börja städa lite.

allt detta om...... jag inte blir partysugen
bevaremigväl:P haha

såg att dom hade börjat sända jul reklamer på tv nu, vilket peppar mig ännu mer. eftersom jag älskar julen, tack vare min underbara mamma som gör den så otroligt mysig. tack <3

träna

jaha nu har jag och oscar bestämt att på måndag är det dags, vi ska börja träna nu. det måste ju vara en del till ett liv.:P sen borde jag ta tag i att göra klart min cv, så jag kan lämna in den. är ledsen att jag är sååå slö, christian.

"du är vad du äter" är ett väldigt bra program, det gjorde oss peppade inför detta med ett nyttigt liv. nu ni!


nehe nu ska jag nog kolla igenom papprerna, sen duscha. mums

hm

vad gör man när man har ett liv?
det är en fråga både jag och oscar undrar.

bättre och bättre

dagen blir bara bättre. vi fick ingen rest på vårt PM-arbete utan vi skulle bara gör en erratalista:) wiie sen efter seminariet gick jag till bibblan och träffade fredrik. lilla apa vad du har varit saknad. sen var han så snäll och körde hem mig:)

när jag kom hem smet jag upp till oscar som hade bakat bullar, mmm. jag älskar bullar. sen fick jag den briljanta idén att bjuda oscar på mat. så vi gick bort till vår kära ica ettan och laddade upp med ingredienser. det blev grekisk sallad med vitlöksbröd, det var längesen. dock råkade jag glömma bröden i ugnen så dom blev lite brända. men oscar tyckte inte att det gjorde något:)

så nu sitter vi här framför tvn, och jag är mer förvirrad än på länge. vet inte vad som spökar.

oj vilken hicka jag fick, mja


musik är det bästa som finns

roxette ballads, underbar musik.
finns ingenting som kan göra denna dagen bättre:)

ska snart promenera bort till skolan med oscar, och där kommer jag förmodligen få träffa fredrik. det ska bli otroligt super roligt.

laddad till tusen, all kärlek

småland

usch, det var en från småland som var med på tv. och det låter ju så otroligt fult. låter jag också så illa?

har faktiskt läst igenom papprerna till tentan imorgon, och även kollat på de andra tentorna. så lite framåt har jag kommit. förhoppningsvis kankse jag lär mig något på seminariet idag också:)

nu vet jag inte vad som händer.bjy

frost med sol

underbara morgon. det är en sådan morgon då jag absolut inte behöver stressa, himla skönt. synd bara att jag inte har någon mjölk hemma för då hade jag kunnat göra lite varm choklad:P

jag har faktiskt träningsvärk i armen sen badmintonen igår. men det är något jag aldrig skulle erkänna för markus:)

jag har tänkt på att ni undrar kankse varför jag aldrig använder stora bokstäver. men då ska ni få svaret på det, det är bara för att jag tycker stora bokstäver är fult, de små är mycket snyggare.

seminarie i eftermiddag och sedan tenta imorgon eftermiddag. efter det ska jag bara njuta av att inte ha något att göra:P gäller ju bara att vi klarar det också ehm jag menar jag haha.

hoppas oscars öron sitter kvar sen igår, om han bara kunde vakna.

är du lycklig nu?

är ni lyckliga?
mår ni bra som ni har det just nu?
är ni nöjda med det ni har?

om ni är det, så grattis verkligen.
och om ni inte är det. ta reda på vad det är som gör att ni inte är lyckliga, eller inte mår bra. livet är alldeles för kort för att slösas bort. alldeles för kort för att gå och må dåligt och vara sur hela dagarna.

så nu ska jag styra upp de små sakerna jag inte är nöjd med och sedan leva vidare, lyckligt.

lycka till, vänner

kanonkul

fem av fem toasters:P skit kul vare att spela badminton, även att jag var supersämst, så var det grymt kul. och svettig blev man också av allt springande. pepp träning.

ehm, nu landar snart apa, eller ah det är visst några timmar kvar. det blir också peppt.


taggad till tusen, oh yes

isch

nu är jag sådär trött igen, oscar kände likadant. det kankse blir så när man har varit hemma och kommer tillbaka till storstaden;) jag ska aktivera mig strax eller ja om en halvtimme.

har skrivit upp det jag ska säga imorgon på seminariet så än så länge känns det bra, men jag vet att jag kommer bli sjukt nervöst imorgon. tycker inte om att prata inför folk.

har pratat med therese nu. det är verkligen konstigt att vissa personer berör en mer än andra. att vissa är svårare att glömma, svårare att släppa taget om. det kommer alltid att finnas en plats för dom men den kommer bli mindre och mindre, jag vet hur det är. till slut är det så att man knappt tänker på personen längre. just i det läget då dom är bortglömda, gör dom sig påminda igen, förstår inte hur timingen kan vara så exakt. jag tror på dig, du fixar detta. kommer alltid finnas här för dig och jag kommer alltid veta precis hur du känner.

flugor,mitt i vintern

kom precis hem från oscar och ytterligare ett avsnitt av one tree hill. vilken måste vara den bästa av alla serier.lätt.

oscar hade två jätteäckliga, stora flugor hos sig. så vi lekta anitsimex(eller hur det nu stavas) och dammsög upp dom:) good work. måste ge en eloge för samarbetet också:)

sådär nu blir matlagning och sen ska jag försöka fixa det jag ska säga imorgon på seminariet, innan det blir match, vi får se hur det går. men man kan ju inte vara bra på allt. undra om jag är bra på något när det gäller sport?:P

ehm

hahaha, jag förstår inte vad det är med mig. har gått och undrat vad jag ska äta för middag idag. sen ser jag att jag har lagt falukorv i morse. hahah jag är så jävla förvirrad, red upp mitt liv tack:)

It´s just my luck to find someone like you

jaha nu var opponeringen gjord. så nu är resten av dagen fri. borde plugga till tentan men har ingen lust alls, fast man kan ju inte ha roligt jämt:P

tänkte se om oscar är hemma så vi kan kolla på one tree hill, innan allt jobbigt börjar. tydligen ska jag med och spela badmin(G)ton idag också, det blir intressant. måste kolla om jag har några inneskor överhuvetaget. jaja peppad till tusen

fåret, du är alltid välkommen det vet du:)

we kiss, we make up

härligt att vakna av sms på morgon. speciellt när det är från en person som man inte har hört av på hur länge som helst. och när han skriver saker som inte stämmer, men jag tror och hoppas att han bara skojar med mig:P skrev iallafall tillbaka ett dissande sms. haha, han får skylla sig själv.

wiiie, idag är det ingen vanlig dag:) ska bort till skolan en sväng nu. vi ska opponera lite och så. sen borde jag åka hem och plugga inför tentan, ehm ja precis. haha

"är det din lägenhet det här?" "ehm nej" "jaså, det såg ut som en tjej bodde här"
klockrent, men ta inte åt dig för mycket, det är fint hos dig:)


PEPPAD, ge mig fredag (efter tentan)

obs!

sjukt bra film nu på trean, 40 days and 40 nights
den får bli slutet på denna dag



full av kärlek

varm choklad

kom hem från markus för ett litet tag sen. vi hade ljusterapi, det var mysigt. och chilligt:P det var väldigt kallt när jag cyklade hem, så nu sitter jag med en kopp varmchoklad. mums. längtar efter min säng,

Jeff Buckley-Hallelujah
underbart bra låt, den har hjälpt mig igenom många svåra stunder, och den kommer hjälpa mig igenom detta med.

imorgon kommer apa hem, det blir kul. tyvärr blire sent så det blir nog inget häng imorgon, men möjligtvis på torsdag. hoppas.

nu ska jag fylla på koppen:P

jaha

jaha nu har i stort sett hela dagen gått och jag har inte gjort ett piss. jag blir så trött på mig själv, när jag inte kan ta tag i saker och ting.

hade nyss ett samtal med markus, han hade dragit på sig riktig norrköpingsdialekt nu när han var hemma. han skulle ut och springa nu, han är duktig. och jag orkade inte, är helt jävla slut. konstigt

vi får väl se vad som händer ikväll, pluggning med macken, vi får väl se. haha plugga är väl inte min starka sida;)

hugz ´n kizzez (tuss kommer du ihåg?)

gah

var precis i skolan och skrev ut arbetet som vi ska oppositionera(som oscar har lärt mig att stava till) shit det var på 28 sidor hur fan orkar man liksom. så nu måste jag läsa igenom allt det tills imorgon. bah och åter bah

så börjar jag bli hungrig också, och tröttheten har fortfarande inte släppt så det får nog bli en powernap efter maten. :P

peppar på besök från stockholm på fredag. gutt

tomt

jag är så himla förvirrad nu alltså. jag hade något roligt jag skulle skriva men det har försvunnit helt. bah. haha bah är ett bra ord, det uttrycker verkligen just den känslan när något är surt:P (men oscar tycker att man kan säga bah när något jobbigt är över, alltså postivit, men nej ordet bah är negativt!)

jag är fortfarande trött, fattar inte. men men nu ska jag fixa luggen sen vänta på att burken så jag kan skriva på alla papper. sen blire nog att slappa med oscar, det finns mycket att ta igen.

beroende?

ojdå

usch shit råkade somna vid 10 igår kväll. vaknade på soffan för en kvart sedan. snacka om trötthet. men det verkade som att det var fler som var lika trötta som jag;)

såg att tuss hade kommenterat "lyft gärna benet" kommentaren. :) det är så kul när hon är med, för det är tyvärr inte ofta hon har varit med och festat. jag hoppas du kommer upp och hälsar på mig, även att det är super långt.

hm, om jag skulle ta tag i mitt liv ytterligare en gång. det kan nog behövas även att det är helt okej just nu, surt bara med den där tentan bah. orkar inte.

tänker på dig. 

reach out

jag vet inte om jag är så mycket för att ha en pojkvän. det är mycket roligare att ha några att välja på:P flörta lite sådär. jag är en partypingla och en flirtkula:P

"orkade inte re, du hade ju tio andra killar svansande efter dig"

come with me now, just for a while
I will show you the best things in life
I reach out there, I know you want
Let´s spend some time again, alone

snart

gäsp, det är jobbigt att åka tåg. men är snart framme vid mitt mål. vi får väl se hur det går när jag kommer upp...

jag är ledsen att jag inte svarar på ditt sms markus, men jag kan inte. det är tydligen något fel på telias nät. BAAH. jag som hade så många att messa med.

allt är så knasigt just nu, vill lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. och ligga där tills allt blir bra igen. men det kommer nog förmodligen dröja.

men men man får göra det bästa så länge. tenta på fredag, det suger. men efteråt blire guldkant på tillvaron. <3

someone like you

ja, jag vet att du tycker jag är känslokall. det är Du med, kanske därför vi dras till varandra, men jag kommer aldrig ligga på samma nivå av kallhet som du. jag fattar inte hur du kan bara skita i folk som är din familj eller dom som du älskar. du är hård som sten och tro mig det har jag också varit en gång för längesedan. men man lär sig älska, och jag vet att jag älskar alldeles för mycket, Dig i vart fall.

ni märker vad denna staden gör med mig, jag blir deppig och tänker alldeles för mycket. det ska bli skönt att komma till Västerås där skiter jag i att tänka på saker jag inte kan styra över. men jag antar att när jag väl är där kommer jag längta hit igen. man blir aldrig nöjd, det är väl bara att acceptera.

"lyft gärna benet"

bah

sluta upp och vara så jävla blåögd!

sista dagen

sista dagen i oskarshamn för denna gång. jag har så mycket jag vill göra så jag vet inte ens vart jag ska börja. men jag tar tag i det nu. spenderar tid.

jag kom just på varför jag slutade ha lugg. BAH

jag är så kall, det finns inget kvar.

jag ogillar hur denna stad har gjort mig till en del av den. eller hur jag har gjort denna stad till en del av mig. det finns saker som jag skäms över att jag har gjort. jag är så ledsen att jag har fått er att vara otrogna mot era flickvänner. jag är ledsen om jag på något sätt har gett er falska förhoppningar. jag ber om ursäkt att jag inte är som alla andra tjejer i denna stad..

varför kan inte livet vara lika okomplicerat som det var när man var 15? vi kollade på massa bilder idag, jag tror det är här jag hör hemma. jag längtar tillbaka. jag vet att man ska kolla framåt och inte bakåt. men det är såå svårt när man är tillbaka där allt började. usch

det gör så ont att förlora dig men jag vet att det blir bäst så.<3 (föralltid, du)

ångest

vad gutt det är när man vaknar med ångest. det sitter verkligen fint en lördags morgon. fattar inte vad ditt problem är?

det är så konstigt vad olika människor är helt olika. förstår verkligen inte. jag börjar bli orolig för dig, de ord du sa igår trodde jag aldrig skulle komma från din mun, du gjorde mig helt chockad. får ringa dig sen och fråga hur det kan stämma.

aja idag ska jag ehm jag vet inte vad jag ska göra idag. chilla lite och spendera tid. jag vet att det går så snabbt.

göm mig i din famn...

...

allt är över, det finns ingenting kvar

RSS 2.0